Atelier "Arta actorului de comedie"

Coordonatori: Arndt Schwering-Sohnrey și Nicoleta Ciobanu

Nicoleta Ciobanu este trainer pentru actorie de film. A deprins arta actoriei de la Eric Morris, Bernard Hiller și Ivana Chubbuckin. Nicoleta a fondat "Let It Go Acting Studio" în 2015, singurul studio de film din România, ce folosește metode inovative din SUA și Marea Britanie. A instruit actori atât pentru seriale TV (Umbre-HBO, Atletico Textila, Triplusec, Profu , Las Fierbinți sau Lectii de viață, Sacrificiul) cat și pentru filme de lungmetraj (Moon Hotel Kabul, Un pas în urma serafimilorWhat happened to Monday, Câini, Dragon Heart 4 și The Princess Switch) și este recunoscută pentru metodele ei inovative.

Atelierul "Arta actorului de comedie" este coordonat de Nicoleta împreună cu Arndt Schwering-Sohnrey, cunoscut pentru rolurile sale în „Inglorious Bastards”- Quentin Tarantino și „A dangerous method” - David Cronenberg și cel ce a dezvoltat tehnica Open Source Acting.

În cadrul atelierului participanții au șansa să se descopere pe ei înșiși prin dans și actorie. Sub îndrumarea trainerilor vor reusi să își depășească blocaje personale și să se auto-dezvolte.

Atelierul se va desfășura timp de două zile în cadrul festivalului Bucharest Best Comedy Film (22- 27 noiembrie).

La acest atelier pot aplica regizori, scenariști, producători, studenți. Pentru a aplica trebuie să trimiteți un CV alături de un scurt video "About Me", filmat cu telefonul, pe adresa de e-mail letitgoactingstudio@yahoo.com până la data de 1 noiembrie 2019.