Gianina Corondan

Gianina Corondan, născută în București, este una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din Romania. Își desfășoară activitatea de peste 15 ani în domeniul divertismentului românesc. A contribuit la succesul public al unor importante stații TV din România.

De-a lungul activității profesionale s-a remarcat ca o prezență iesită din tipare, energică, jovială, într-o continuă evoluție. După "Vremea" și "Generatia Pro" și după încă trei ani de "Ora G", Gianina Corondan a fost, alături de Cosmin Cernat, prezentatoarea emisiunii "Stele de... 5 stele". În 2005, ea a fost diriginta noii promoții a "Școlii vedetelor", iar apoi a călătorit prin Romania, pentru a prezenta, împreună cu Tom Wilson, "O tură de aventură". Căsătorită cu Mihai Anton, Gianina a prezentat, alături de soțul ei, "Efectul MG", pe TVR 1.

Gianina a fost implicată și în proiectul Mari Romani, în calitate de co-prezentatoare. Referindu-se la campania desfașurată de TVR, vedeta afirmă că Poate că a venit momentul să ne cunoaștem și recunoaștem valorile și să vedem că nu suntem lipsiți de har.