Raoul Taburin/Secretul lui Raoul Taburin

Raoul Taburin/Secretul lui Raoul Taburin

Regie: Pierre Godeau (2018, Franta)
Scenariu: Guillaume Laurant, Pierre Godeau,
Cu: Benoît Poelvoorde, Edouard Baer, Suzanne Clément

Filmul Secretul lui Raoul Taburin/ Raoul Taburin este un film liniştit și plin de farmec precum atmosfera atemporală a unui orăşel pitoresc din sudul Franţei. Regizorul Pierre Godeau oferă spectatorilor posiblitatea de a visa călătorind în locuri nealterate de ritmul alert al vieţii de zi cu zi. Un film plin de armonie care vă va duce zâmbetul pe buze și mai ales în suflet!

Filmul Secretul lui Raoul Taburin/ Raoul Taburin este o adaptare a romanului grafic realizat de Jean-Jacques Sempé, regizată de Pierre Godeau, pe un scenariu semnat de Guillaume Laurant (Amélie și A Very Long Engagement).

Dacă e cineva care ştie absolut totul despre biciclete acela trebuie să fie Raoul Taburin (Benoît Poelvoorde), vânzătorul oficial de biciclete din Saint Céron, un superb sătuc din sudul Franţei. Dar Raoul ascunde un secret teribil: nu a reuşit niciodată să-şi ţină echilibrul pe o bicicletă fără roți ajutătoare. Când fotograful Hervé Figougne (Edouard Baer) se mută în Saint Céron, cei doi se împrietenesc rapid. Iar când Hervé se oferă să-l fotografieze pe Raoul mergând cu bicicleta pe marginea unor stânci, acesta face tot ce-i stă în putinţă ca să evite situația și să amâne şedinţa foto. Văzând că totul îi este împotrivă, bărbatul trebuie să-şi accepte în sfârşit destinul și speră că de-acum înainte, toți cei cărora a încercat să le spună despre problema lui îl vor crede. Doar că lucrurile nu sunt niciodată așa de simple precum par…

Descris de către cunoscuta publicație franceză Le Figaro drept „un film optimist al cărui umor este perfect adaptat unui public familial”, Secretul lui Raoul Taburin/ Raoul Taburin îi are în rolurile principale pe Benoît Poelvoorde (Le tout nouveau testament, r. Jaco Van Dormael), Edouard Baer (Asterix and Obelix Meet Cleopatra, r. Alain Chabat) și Suzanne Clément (Mummy, r. Xavier Dolan).

Trailer

Parteneri

Parteneri media

Sponsori principali

Sponsori

Copyright 2021 Bucharest Best Comedy Film / RO

Realizare website: HASS Web Design