Săptămâna filmului irlandez de comedie

O săptamână în care să fie difuzate pe televizunea Comedy Est șapte filme irlandeze de comedie nu poate fi decât o propunere benefică pentru promovarea culturii irlandeze cât și pentru schimburile interculturale dintre România și Irlanda.

În fiecare zi se va difuza un film care va fi precedat de o emisiune cu un moderator- Irina Margareta Nistor - care a acceptat propunerea noastră.

Saptamana filmului irlandez de comedie, eveniment organizat de Bucharest Best Comedy Film si Ambasada Irlandei la Bucuresti, va avea loc in perioada 27 martie – 3 aprilie a.c.. In aceasta saptamana vor fi difuzate filme de comedie irlandeze. De asemenea, vor fi difuzate emisiuni in care sunt invitati reprezentanti de marca ai vietii culturale romanesti care au desfasurat proiecte in colaborare cu personalitati ale culturii irlandeze: Marcel Iures, George Pistereanu, Laura Vasiliu, Adrian Paduraru, Ada Gales, Razvan D. Constantin si Mara Cernat.

Un aspect inedit al acestui eveniment este faptul ca se va desfasura pe postul tv Comedy Est, care poate fi vizionat si pe platforma Digi online.