Am dat startul înscrierilor la cele 3 ateliere din cadrul festivalului

Data publicării: 10 oct 2019

Pasionații de film și actorie se pot înscriere la 3 ateliere organizate în cadrul festivalului Bucharest Best Comedy Film ce se vor derula în perioada 22-27 noiembrie 2019:

1. Atelierul "Arta actorului de comedie"

 

Atelier "Arta actorului de comedie"

 

Atelierul "Arta actorului de comedie" este coordonat de Nicoleta Ciobanu  împreună cu Arndt Schwering-Sohnrey, cunoscut pentru rolurile sale în „Inglorious Bastards”- Quentin Tarantino și „A dangerous method” - David Cronenberg și cel ce a dezvoltat tehnica Open Source Acting.

La acest atelier pot aplica regizori, scenariști, producători, studenți. Pentru a aplica trebuie să trimiteți un CV alături de un scurt video "About Me", filmat cu telefonul, pe adresa de e-mail letitgoactingstudio@yahoo.com până la data de 1 noiembrie 2019.

Mai multe detalii

2. Atelierul "Scenariu de comedie"

Cunoscutul analist internațional de scenariu de film, Christian Routh, va fi coodonatorul atelierului de "Scenariu de Comedie" care se va desfășura timp de trei zile în cadrul Bucharest Best Comedy Film, în perioada 22-27 noiembrie.

Pentru a te inscrie, completează formularul de înscriere (Aplicația trebuie trimisă în limba engleză) sau trimite CV-ul împreună cu propunerea de scenariu la office@bucharestbestcomedyfilm.ro până la data de 1 noiembrie 2019.

Mai multe detalii

 

Atelier "Scenariu de comedie"

 

3. Masterclass "Vertical Film", un proiect original STEMO

 

Atelier "Vertical Film", un proiect original STEMO

 

Claudio Bucci cu al său STEMO production își propune să introducă lumii dramele și bucuriile existenței umane prin perspectiva verticală (9:16). Atelierul de Film Vertical va introduce participanții în tainele acestei noi vizuni și tendințe inovative.

Pentru atelier pot aplica regizori, scenariști, producători, studenți. Atelierul va dura 2 zile. Pentru a aplica trebuie să trimiteți un CV pe adresa de e-mail office@bucharestbestcomedyfilm.ro până la data de 10 noiembrie 2019.

Mai multe detalii