8 scenariști participă la Workshop-ul "Scenariu de comedie" susținut de Christian Routh

Data publicării: 13 nov 2019

8 scenariști participă la Workshop-ul "Scenariu de comedie" susținut de Christian Routh în cadrul primului Festival Internațional de Film de Comedie din București în perioada 22 - 27 noiembrie 2019

Cunoscutul analist internațional de scenariu de film, Christian Routh, vine la Bucharest Best Comedy Film pentru a coordona timp de 3 zile workshopul "Scenariu de comedie". Christian Routh este cunoscut pentru munca sa alături de numeroși regizori și pentru dezvoltarea de programe ca Eurimages, Creative Media Skills (Marea Britanie), ECIB și ECAM Film Schools (Spania), Mediterranean Film Institute (Grecia) sau Doha Film Institute (Qatar).

Înscrierile la workshop-ul "Scenariu de comedie" s-au incheiat si ne face o deosebită plăcere să anuntăm lista participantilor:

Geo Doba - Mariana, that's it! (SHORT FILM)
Victor Alexandru Nemteanu - Italia, venim in fuga! /Italia, here we are! (FEATURE FILM)
Iulia Necșulescu - A girl in Hollywood (working title) (SHORT FILM)
Alberto Niculae - A Christmas Scandal (SHORT FILM)
Camelia Popa - A crazy bride’s tale (FEATURE FILM)
Tudor Botezatu - The Mind Patrol (FEATURE FILM)
Ioana Pasarin - Mosquitoes (SHORT FILM)
Dan Bondrea - Verde Rece (FEATURE FILM)

Workshop-ul "Scenariu de comedie" se va desfăsura în perioada 23 – 25 Noiembrie 2019 la Arcub Gabroveni la Sala Atelier. Pe 25 Noiembrie 2019 începand cu ora 16:00 în aceeasi locaţie va avea loc o sesiune publică de pitching a proiectelor susţinută de catre participanţi.