Bucharest Best Comedy Film Festival vă invită la Campania "Filme scurte și haioase"

Data publicării: 19 oct 2021

"Campania Filme scurte și haioase - Bucharest Best Comedy Film Festival Junior ", realizată în parteneriat cu ACADEMIA STUDIOURILE BUFTEA, își propune să trezească în rândul adolescenților interesul față de filmul de comedie.

 

 

Cum ne propunem să realizăm acest obiectiv?

Vom iniția un concurs pentru a selecționa 10 filme scurte și haioase, filmate cu telefonul mobil, realizate de către adolescenți (vârsta maximă 18 ani).

Tema acestei ediții a campaniei este: "De ce ai nevoie de un prieten?"

Sunt acceptate și filmele scurte realizate în tabere și scoli de vară, precum și cele realizate în acest an. Este momentul să te uiți în arhiva ta și dacă ai un film haios, trimite-ni-l!

Organizatorii festivalului vor pune la dispoziția celor selectați materiale de promovare ale campaniei și asistență pentru realizarea filmului tău - dacă este necesar.

Scopul principal al festivalului este promovarea filmului de comedie - o nișă unde cererea pentru consum este mare și competiția aproape inexistenta. Educația cinematografică a publicului tânăr prin activități interactive poate contribui la dezvoltarea publicului pentru filme de calitate.

Descriere campanie

 1. lansarea campaniei online : 15 octombrie 2021
 2. cursuri online, mentor-participanți (prezentarea temelor campaniei, indicații privind realizarea filmelor, mențiuni privind formate și montaj): 15-30 octombrie
 3. înscrierea filmelor în competiție: 1 – 30 noiembrie
 4. postarea lor pe YouTube: de către organizatorii festivalului
 5.  jurizarea va fi realizată de public – primele 10 filme care vor avea cele mai multe vizualizări vor intra în competiția finală
 6. filmul câștigător va fi desemnat de juriul festivalului și va fi premiat la Gala în ultima zi a festivalului
 7.  primele 10 filme vor fi difuzate la televiziunea Comedy Est și Cinemaraton iar primele trei filme vor beneficia de premii
 8. durata filmelor nu trebuie să depășească 3 minute
 9. vârsta participanților realizatori nu trebuie să depășească 18 ani
 10. filmele vor fi trimise la e-mailul office@bucharestbestcomedyfilm.ro
 11. precizăm că toate filmele trebuie realizate cu telefonul mobil.

Bucharest Best Comedy Film și ACADEMIA STUDIOURILE BUFTEA vă așteaptă alături de noi!

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la adresa e-mail-ul office@bucharestbestcomedyfilm.ro sau comunicare@bucharestbestcomedyfilm.ro .

Partener: ACADEMIA STUDIOURILE BUFTEA
Parteneri media: AGERPRES, LiterNet