Prima ediție a Bucharest Best Comedy Film

Data publicării: 7 oct 2019

Bucharest Best Comedy Film anunță prima ediție a Festivalului Internațional de Comedie ce va avea loc la Bucuresti între 22-27 noiembrie 2019.

În selecția de festival sunt incluse 10 filme de comedie noi, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

Selecția de filme aduce producții internaționale din SUA, Anglia, Israel, Spania, Franța, Germania, Italia, Norvegia, Argentina, Singapore, Noua Zeelandă, și nu numai.

Juriul festivalului, format din cunoscuți cineaști și actori de comedie, va acorda premiul pentru cea mai bună comedie a anului 2018. De asemenea, organizatorii au pregatit și o secțiune dedicată filmului de comedie românesc.

Prima ediție a "Bucharest Best Comedy Film Festival" este organizată de către Asociația Culturală "Grigore Vasiliu Birlic" în parteneriat cu Primaria Capitalei.

Asociația Culturală "Grigore Vasiliu Birlic" sprijină comedia românească în onoarea maestrului Birlic, marele artist de geniu al comediei române.

Pe durata festivalului pasionații de film și actorie se pot înscriere la 3 ateliere: Atelierul Film Vertical organizat cu suportul Stemo Project, Atelierul Arta Actorului de Comedie organizat cu suportul Let it Go Acting Studio și Atelierul Scenariu de Comedie organizat cu suportul lui Christian Routh.

 

Prima ediție a Bucharest Best Comedy Film