Săptămâna filmului suedez de comedie

În perioada 5 – 12 iunie a.c Bucharest Best Comedy Film și Asociația Culturală Artclub vor organiza în colaborare cu Ambasada Suediei la București evenimentul "Săptămâna filmului suedez de comedie".

O săptamână în care să fie difuzate pe televizunea Comedy Est șase filme suedeze de comedie nu poate fi decât o propunere benefică pentru promovarea culturii suedeze cât și pentru schimburile interculturale dintre România și Suedia. În fiecare zi a evenimentului se va difuza un film care va fi precedat de o emisiune cu un moderator - Irina Margareta Nistor, care a acceptat propunerea noastră.

De asemenea, la aceste emisiuni va participa și câte un invitat propus de Ambasada Suediei la București, care să discute despre proiecte, cultură, filme, artă, dialog intercultural și despre filmul care se difuzează în acea zi.

Invitații la emisiunile de mai sus vor fi actori, scriitori, pictori, artiști care au derulat proiecte împreună cu Ambasada Suediei – de exemplu: Ada Solomon, Corneliu Porumboiu, Ada Condeescu, Julieta Szönyi și alții.

De asemenea vor fi realizate emisiuni cu Excelența Sa Dna. Therese Hydén, Ambasadoarea Suediei la București, cu oficialități din cadrul ambasadei, oameni de afaceri suedezi, români care lucrează la companii suedeze.

Filmele selecționate care vor fi difuzate pe postul TV Comedy Est sunt următoarele: A man called Ove (2015), Solsidan (2017), The Devil's eye (1960), A piece of my heart (2019), Unmarried couples (1997) și La Gomera (coproducție româno-suedeză, 2019).

 

Parteneri

Parteneri media

Sponsori principali

Sponsori

Copyright 2021 Bucharest Best Comedy Film / RO

Realizare website: HASS Web Design