70 is just a number (Finlanda, 2021)

70 is just a number (Finlanda, 2021)

Trailer

SINOPSIS
Seija Kuula este o cântăreață faimoasă care va împlini în curând 70 de ani și care încearcă să facă față carierei și vârstei sale. Seija se îndrăgostește de Lauri (47 de ani), dar relația se complică atunci când Lauri îl prezită pe iubitul ei mamei sale, Mirre. Lauri vrea copii, iar Mirre vrea să fie bunicuță. Când stilistul și cea mai apropiată prietenă a lui Seija, Shanella (43 de ani) se îmbolnăvesc, Seija creează un plan pentru a face pe toată lumea fericită, doar pentru a realiza că nu se poate juca cu dragostea.

Despre personajul Seija Kuula / Hannele Lauri
Seija Kuula este o zeiță frumoasă a muzicii, sexy și carismatică care are 69 de ani. Dar acesta este un subiect interzis, deoarece zeițele nu îmbătrânesc. Seija locuiește singură în casa ei superbă de malul lacului și îi place să o aibă natura în jurul ei. Seija nu are copii și nici nu este într-o relație. A știut întotdeauna ce vrea și este obișnuită să obțină ceea ce vrea. A avut succes, bani și bărbați, dar în ciuda încrederii în sine afișată mereu, Seija are propriile nesiguranțe, mai ales că îmbătrânește și artiști noi apar pe piață tot timpul. Seija a trăit pentru munca și publicul ei, dar cât de bine se cunoaște pe sine?

Despre actrița Hannele Lauri
Toți finlandezii o cunosc pe Hannele Lauri, care are o carieră lungă și versatilă atât pe micul, cât și pe marele ecran. Lauri a devenit faimoasă ca actriță de comedie în serialele TV și filmele lui Spede Pasanen. Lauri a lucrat la Teatrul din Helsinki din 1982 până în 2017 când s-a pensionat. Rolurile sale de pe scena teatrului sunt mai numeroase și mai variate decât cele de la TV.  Spectatorii își amintesc, de asemenea, de ea pentru rolul personajului Röökimuija din emisiunea TV "Maria!". Lauri a fost nominalizată pentru
un premiu Jussi pentru rolul din filmul "The Storage". În acest moment, Lauri lucrează la serialul TV "Kontio &; Parmas și Mother-in-Paw". Teemu Rinne a scris o carte despre viața lui Lauri, numită "Diiva" (Diva). În 2019, a primit Premiul Concrete Jussi și Premiul Venla de Aur pentru Carieră.

Despre actrița Marja Packalén

Marja este bine cunoscută pentru rolurile sale în filme precum "Colecționarul", "Peste mări și sub UrSkin", "Off the Map" și serialul TV "Sydänjää" sau "Vuoroin vieraissa". De asemenea, a dat voce unui personaj în serialul animat "Povești din Moomin". În 2009, Packalén a debutat ca dramaturg la KOM-teatteri împreună cu Pirkko Saisio și Heini Junkkaala cu piesa autobiografică "Odotus". În 2019, "Valehtelijan peruukki" a avut premiera la același teatru, venind ca o continuare a primei piese. Packalén și Saisio au jucat rolul principal. În 2019, Packalén a primit Premiul Ida Aalberg.